Photography and Videography Malaysia


My name: Ah Meng
My Fotopage: http://cromeart.fotopages.com/
About me: Photography Videography Kuala Lumpur Malaysia Fotografi Videografi Perkahwinan Persandingan Pernikahan Video Klip Muzik Music Video Pre' Wedding Sample High Quality Camera Jurugambar Jurufoto Jurukamera Juruvideo Birthdays Harijadi Foto Gambar Kawin Bertunang Engagement Party Bride New Born Event Majlis MCP Filem Pendek Short Film Muzik Video Videojournalism Dokumentari Korporat Corporate Montage Iklan Creative Shoot Kreatif Kilatkan Kesenian Crome Art Production
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D80
Nikon
Friends:
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanĂ¡bana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
SYFARIS PHOTOGRAPHY
View this Fotopage latest entry
arie photo
Latest entry:MUS & IZA / 6hb & 13hb JUN 2009
View this Fotopage entry
mohd zamri harun
PENGUMUMAN PENTING!!! zamtech.fotopages.com akan berpindah ke... http://www.zamtechphotography.com terima kasih View this Fotopage entry
Feyee Fakhruddin
Latest entry:Yati & Salleh
Terima kasih kerana merakamkan saat bahagia anda bersama NRstudio.Dengan kerjasama anda kami hargai.Bagaimanapun selamat pengantin baru buat Salleh & Yati.Moga berkekalan ke anak cucu. ;-) Yang selebihnya boleh lawati di laman web http://nrstudio.page.tl Tarikh : 25-27 December 2008 Lokasi : Pulapor 1st PhotoG : Feyee 2nd PhotoG : Qudus View this Fotopage entry
zahar J
http://i325.photobucket.com/albums/k400/zahar_photos/DSC_0321.jpg View this Fotopage entry
BroZ Graphic Design
Latest entry:Kami gegarkan MALAYSIA
Salam semua...skrg aku dh kurang aktif didalam aliran fotopages dh... skrg move kpd facebook... so add la aku klu free2 2..nk btnya, blajar mengenai editng...boleh lah add aku... mie broz | zalhilmy ismail man broz | zalhilman ismail n utk melihat gmbr2 grup kitorng leh lah tgk kat site nie http://gerila.deviantart.com ~ gmbr2 tkini n editing y smakin meningkat ada dsna... orng kata kitorng rabak,longkang n merapu so kitorng dh prove we PHOTO RADICAL MALAYSIA akan gegarkan KLUE URBANS... View this Fotopage entry
zulkifli che din
Latest entry:KAMARUL fADZLI & NURUL NADIA. CHAROK NAU
View this Fotopage entry
Sani Rahman
Kami telah berpindah ke : Blog : http://www.arunamaya.com/belog View this Fotopage entry
Latif & Sabrina
Shafirul Akmar Photography
telah berpindah ke http://www.shafirulakmar.com View this Fotopage entry
Khairul Anuar Abdul Hamid
Latest entry:Tag Tosha - Masjid Al-Bukhari
View this Fotopage entry
mohdnazrisuboh photographer perlismalaysia
sila layari : www.mohdnazrisuboh.com View this Fotopage entry
rozli had
View this Fotopage latest entry
saiful reduan photographer
Majlis Pertunangan antara Mohd Norwahidi dan Isma Marlina di gombak,selangor photo+editing by saifulreduan Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji. Quote:Temujanji Pakej Fotografi: 1.Nama : 2.No.Telefon: 3.Fotografi : 4.Lokasi temujanji: 5.Resepsi/Nikah/: 6.Lain-Lain Acara (Nyatakan): untuk sebarang tempahan emailkan kepada saifulreduan@hotmail.com fb : ajinamotoo View this Fotopage entry
shaifulR Photography
Latest entry:Amal Tan Sri Abdul Aziz & Wan Effina Wan Abd Rahim,Solemnization
..more of their photo was http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal(HERE) Shaiful Rizal Photographer hp/text : 013 394 7777 mail : enquiry@shaifulrizal.com http://www.shaifulrizal.com http://www.shaifulr.com (NEW!!) http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal View this Fotopage entry
asmady ahmad
Latest entry:Al-Fatihah ...
minggu lepas pada 6hb nov, Pak Mat Kepiah Tinggi (PMKT) telah pulang ke Rahmatullah. sy menerima berita pada mlm tersebut dari menantu arwah. sy mula mengenali arwah pada bulan jun thn lepas semasa mengambil gambar kenduri anak beliau. selalunya pengantin2 yg sy shoot yg akan terus menjadi kawan tp itu lah kali pertama bapa pengantin yg kekal berkawan dgn sy. mmg byk yg sy pelajari dari arwah. bukan sj ttg kamera tp juga ttg kehidupan. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh beliau. antara gambar te... View this Fotopage entry
Nurneekman Sulaiman
Latest entry:Congratulation to Bro Asmady....
Tahniah kerana hajat nak bukak studio telahpun berjaya..... LOL Semoga semakin maju dan terus maju..... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Isteri ku yang tersayang....
Retired Photographer
Latest entry:rodzihad.com - rodzihad PHOTOGRAPHY
SAYA TELAH BERPINDAH KE http://www.rodzihad.com [b] View this Fotopage entry
Hisham Ismail
Latest entry:MY NEW HOME
Bukannya menghilang tetapi ke rumah baru...baru ada papan selapis dua... sila2lah. http://scorpionclick.com/ salam View this Fotopage entry
Senyumlah Photography Photography
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016